Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* MoDe : KenA tiNgGai *~


Sampai hatimu, lakiku... uhuk... * dia sekarang tengah asyik main boling di Alamanda di kala isteri sedang asyik lena di rumah *

Mmmm... You read me right... Laki mak tinggai mak dirumah.. Kejamkan?? Di kala coti-coti Mesia ni, ada ka patut leave me alone kat umah... Dah laa hari ujan-ujan nih... Sejuk-sejuk nih... tettttt....

Ni laa padahnya... Galak sangat tidoq siang... Sampai laki kuar pon tak sedaq * bukan tak sedaq tapi malas bangun *... 

Sampai sekarang yer dia belum pulang... Tinggal daku kesepian di rumah * ayat jiwang poyo *
Dengan perut tengah meragam kelaparan... uhuk uhuk uhuk.... Sampainya hatimu laki... 
Padan laa muka kan... Tadi dia tanya, tanak ikut * ai mamun lagi u time tu * ...
Di kala bulan mengambang cerah terang menerang nih memang mood bercelaru... uhuk... Sakit pewut... Tulung... Lapaqqqqq...

Jap gi dia balik mode merajuk plak akan tiba... Ahaks.... * dia kena pujuk sebab time-time macamni dia tak leh marah... bulan penuh kan * 
Mak gembira uuu !!!! ahaks ...


0 comments: