Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* OpErAsi StoRE *~


Bila dah boring dan ketepuan otak ni laa padahnya... Benda tak kaco aku pon tapi aku pi kaco... wakakaka...

Konon-konon nak elokkan store * dah rupa sarang siput sedut dah * abih aku punggah sepahkan satu umah... Nak susun balik laa konon... Bila dah sepah, teruih jammed kepala otak tak tau nak tala yang mana dulu... ADEIHH...

 
 :: banyak giler kotak kat dalam nih ::

  
 :: paperbags collection ::

 
:: mostly kotak kasut :) ::


Alasan tiba-tiba rajin punggah store : sebab saya keseorangan di umah di kala husben balik keja lambat * ada kaa logik alasan gitu * ... Berejam gak laa nak perabih susun tu... Sampai kematu abih pingang nih... Dah rupa nenek kebayan jalan pon... Bila dah start mengemas dah malas la plak nak masak... Tu laa bila dah jadi working wife nih kan * konon laa macam bz sangat *... Tapi memang leteh tu... Tak dan nak kelebek suma benda * kelebek laki ja dan... tettttt *

Sambil-sambil dok kemaih store tu dan lagi dok facebooking * teknologi sekarang, time masak pon leh chat lagi *... Konon nak keep in touch laa kan... Dah ber touch-touch dah nih... Tapi, bagus jugak laa ada facebook nih... Member yang berpuluh tahun tak jumpa pon bleh get to know lagi dalam nih * saya bangga kerana saya tak buta IT * hihihi....

Dah dah... Sakit pingang nih... Nak pi rilex rilex nak gesek kat laki suh urut sat... adeih adeih....

:: at last, dapat jugak hasil sebegini ::

0 comments: