Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* JeAnS HunTinG *~

* Please scroll down for new entries *


Malam wiken lepas aktiviti berpeleseran pon bermula laa bersama suami dan juga Along ( Own's cousin )... Di kala Own balik ke kampung, kami menculik cousin dia ajak pi bersopeng sopeng * hahaha...tu laa Own, sapa suh balik tak habaq 
:p * 

Jauh jugak kami menjelajah... Cari kedai kat Cheras sampai laa tersesat sesat... Last-last jumpa jugak.. Siap ketuk lagi kedai tu suh bukak... Kedai apa yer?? Kedai jeans... Branded jeans... Levis, Timberland and Dockers ( see it to believe )... Lepas nih sapa yang nak order silaa laa yer... Very cheap cheap laa... ORIGINAL yer kamu... Saya berani guarantee kerat jari... Serious nih... Tak dak lawak-lawak maa... If interested just get me yaa... 

Kebanyakkan stock tak masuk dalam pasaran Mesia... Just sampai Singapore
* nanti ai upload yang mana yang ai dah belasah yer * ... Untuk kids pon available but very limited... If nak jugak, inform me earlier and ai can asked the supplier to ready the stock for me... The design very the sempoi one laa... Banyak yang cantik-cantik and rugged... Along belasah 4 pasang... My hubby too... * gila btoi depa nih *  

 

  

  

  

  

  

  

  

  

 
:: Levis Kudroy ::

Sebelum ini saya bukanlah penggemar barangan Levis yang stock beli kat butik yer.. Bagi saya, sangat membazir nak abihkan duit RM 2++ for sehelai jeans... Tapi sekarang ai can wear Levis jeans in very cheap price lorrr...

Almost 3 hours kami berpanasan kat dalam tu * dah rupa dok kat sauna dah * .... 

 

  
:: bleh try try plak ::
 
:: dah rupa tosai basi dah berpeluh peluh ::

Time nak balik tu, nak cari jalan kuaq punya laa seksa... Siap terjumpa polis tengah wat road block lagi... Dah laa termasuk one way... Seb baik tak kena "surat cinta" * tabik sama abang polis ensem * ...oppss..

Okey... Now nak wat iklan sket....

Sapa-sapa ada minat untuk tau lebeh lanjut pasai Jeans nih, contact me or leave a comment in this blog... Or just drop an email or phone no and I'll get to u very soon !!!

Adios... * perut sudah menggelegak * 


p/s: gambar jeans di atas yang Ladies punyer yer... Nanti ai upload yang Men plak...tuan tanah tak snap lagi gambar jeans dia...ngehngehngeh


0 comments: