Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* JuMaAt DaH *~


[ Bila tiba ari Jumaat....Suma umat kalut-kalut... Nak buat keja tak dak mood... Tapi dok pi melalut.... ] 
<---ala-ala nyanyi lagu " Bila Tiba Hari Raya " .... kuikuikui....

Ni laa pekdahnya bila malas nak wat keja... Then teringat nak balik jaa * tu tak dak anak lagi tu... mau ada anak, pungkok tak lekat kat krusi opis nih * nggeee...

Arinih, ai nak heading back to Aloq Staq, terketaq-ketaq until this coming Monday... yup... Cuti lagi.. Bukan cuti suka-suki-makan-roti * tapi harus nak balik makan roti puri dekat Bank Rakyat... terbaekkk kat Kedah nuu * tapi ada job nak wat... Kahkahkahkah.... Job konon... Ya, job... Anda tau job?? Laki mak jer laa ada job... Mak menumpang jaa... ngehngehngeh... Takkan aku nak terhegeh balik sorang-sorang di kala suamiku masih di sana kan... Harus laa tak kan... 

Mood nak balik tinggai lagi sejam untuk pecut balik ke rumah... Then kemas-kemas then mandi-mandi... Then rempit balik Kedah.... yahoooooo.... 

OOOO... Esok ada kenduri laaa... Kawan bapaknya nak kawen... Aduh... Baju kurung vogue vogue tak siap lagi * tempah pon blom, celah bedah mana nak siap * kuikuikui...
Tak paa... Mak pi tumpang sewa kat butik pengantin.....

" Abang Ggggggggg............... Sponsoorrrrrrrr " * wink wink * 
( aksi gediks <----- di larang tiru lagak seperti ini untuk elak dari makan tempeleng free ) 




0 comments: