Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* KoNnicHiWa *~


Currently, my hubby ada kursus in this 2 weeks starting last Monday... Nak tau kursus aper?? 
hehehe...
Ni la dia.....

 

 

Kursus Bahasa Jepun... Bersemangat waja dia awai-awai nak pi kursus tu * dia memang suka Jepun * ... ngehngehngeh... This course dekat INTAN dekat ngan UM... So, he has to bangun awai-awai in da morning * ofkos before me * ... Padan laa muka kan... Selalu bini jer kena kejut, skrang dia kejut bini.... ahakss !!!!

Jauh jugak dia nak pi kursus nun jauh di K.L nu dengan motor rempit dia tu... Tapi tu jer laa yang ada becoz keta ai pakai nak gi keja * ai nak merempit dia tak bagi...ai takde lesen * hehehehe.... 

Tetiap malam, ni laa keja dia... Dok atas katil, dok hingaq baca buku tepi telinga aku... Rasa nak belasah pon ada gak.. Tapi kalo kaco dia lagi best... hehehe... Tu laa yang aku buat... Kaco dia sampai dia serender tak mo baca dah... Esok balik umah, melalut kata tak reti nak wat test... gilosss....

 

 


p/s : tiba-tiba terpikir nak pi amik kursus bahasa jugak laa... ngeeeee....


0 comments: