Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* LawAtAn SamBiL BLajaR En KuLo & Pn YUs *~


Time attend engagement's Mien, i received a phone call from En Hafiz Rahimi a.k.a Kulo * nama glamer masa kat maktab * kuikuikui... He wanted to come and lepak-lepak at my house while nak tunggu Hot Air Balloon... 
Memandangkan depa ni sampai Putrajaya time tengahari, mana laa nak ada belon panas time tu * nama pon panas kan * hehehe... So, after selesai the ceremony, kami pon pecut laju jer laa balik umah * sian anak-anak dia panas * .... 

Elok sampai Putrajaya, they called they were at Alamanda jalan-jalan sopeng-sopeng * agak jer nih *... After that, they directly came to my house * this was their first visit to my house * and oso the first time I met his wife Pn Yus * selama nih dok ber'chat' jer dalam Fb kan * ... Their sons were so cute... Aku geram jer kat si Aaron nih... Si Elfy, abangnyer, sampai jer kat pintu umah nangis tanak masuk.. Kulo said he was thinking nak tinggal dia umah babysitter * banyak laa ko babysitter *... Kang aku culik terus kang, dok ngan unti kat Putrajaya nih...

Sonok aku melayan Aaron... Mengekek gelak... Sukerrrr ai... Sempat gak aku masak Spagetti sebelum depa sampai * express rakyat * huhuhu.... Tu jer yang mudah pon... 

:: pueh memujuk nak bagi diam ::

:: suma benda masuk mulut ::

While si abah depa nih dok menuntut belajaq nak amik gambaq pakai DSLR, and their mom sibuk dok sembang ngan unti, si anak-anak sodap jer tidoq... Lama plak tu... Almost two hours... Mak nyaa pon dah rasa nak lena dah.... wakakak * korang kena mai umah aku lagi nih... bawak kain baju skali * ahaksss....

:: sedapnya dia tido ::

Dekat Maghrib jugak laa depa balik... Tu pon nak pi tengok balloon dulu kot  
* sempat ke idak pon tak tau laa eden *... 

:: muka serius Aaron ::

:: Elfy blurr baru bangun tido ::

:: mommy-mommy pon nak posing gak ::

To En Kulo and Pn Yus, lepas nih mai lagi... Makan nasi plak... Sukerr mak kat anak kamu.... huhuhu.... Bapaknyaa tu  nak menuntut tak abih lagi...wakakakaa... WAJIB mai len ....heheheh


0 comments: