Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* MaKe Up CLasS *~


uhuk uhuk.... * batuk eksen sat *

Semalam ai attend class make up conducted by one of my old-friend, Sada at her house at Dengkil * umah pon dah jadi studio uolss *... dup dap dup dap jugak laa nak join make-up with diva daa boom the vogii the vass nih... hehehhe... meletop uuu....

Class started around 10 am and finished about 6 pm after completed make over all the participants laa.. This was the first class conducted by herself and 3 participants took part included me * mak nak jadi make up artist uu * jangan jeles.... Bila dah sket participants yang attended, senang laa kijo mokcik nih nok ajar sore-sore sampai buleh dokk... Pay attention lebeh sket laa... 

Owhh... By the way, this package include skali makan yer... And also the certificate yer * mak dah ada make up certificate *... Cari mak yer kalo nak rasa hasil nukilan mak vogue nih... huhuhu.... * sebelum tu tawakal dan mengucap banyak-banyak yer *....

I think this job is really suit me... Ai suker... Bab-bab nak color maler muka orang memang ai very the likeee... Tambah lagi nak wat lukisan potrait kaa, scenery kaa kat muka orang... wakakaka * mau ada yang gerun bila baca nih * kuikuikui... Tak dak laa... Ai tak sekejam itu... Cume ai still in learning stage... Buleh laa sket-sket... Nak kena himpun barang and invest sket-sket sebelum btul-btul start this job * waaa....tak sabaq nih * ....

 :: hasil nukilan ai..hehehe::
source: Dsadar Bridal foto
Hah... Sada will conduct lagi beberapa class after this... Bleh laa kalo sapa-sapa nak join... Add Sada di FB  @ Dsadar Bridal .... Or usha-usha Fotopages or blog site dia yer * eh Sada... aku wat iklan free kat ko nih... ok ker ?? *