Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* SaYa GeRAm BuDaK iNi *~


Sedang sibuk melarikan diri dari fogging kat umah, haruslaa singgah spot lepak selalu kan... Kedai mamak * awatlaa mamak ni  tak mau advertise kedai dia kat blog aku *

Sedang saya asyik minum-minum dan dating-dating sama suami saya, tetiba datang sorang sweet girl nih dok bertentangan meja saya... First thing terlintas kat kepala hotak saya " alahai, cute nya... nanti besaq sure lawa " ... Dia bersama ayah dia dan member-member ayah dia... And ai think ayah dia tengah menunggu mak dia balik keja kot sambil lepak-lepak ngan member-member... So, apa lagi... Aktiviti saya, jadi paparazzi tak berbayar laa...

Geram tengok aksi-aksi dia... Macam boring jer lepak... Saya sangat asyik tengok dia sampai tak melayan suami saya bersembang * sian laki aku bercakap sorang *

Kalo ada anak laki sure dijodohkan dah nih * masalahnya, benih belom bercambah ni .... hehehe *

Tengok laaa aksi-aksi dia.... 

Aih.... Geram aku... 

 

  

 


Dah laa susah nak dapat exactly muka dia... Ayah dia asyik pandang aku jer sebab dok usha anak dia * dia ingat aku amah Indon nak culik anak dia kot * hiksss.... Seb baik leh cover amik guna henpon....

Dapat kat aku, harus aku cubit-cubit geyeh-geyeh dia.... Eeiii geram.... Nape ko kiut sangat ??? 


3 comments:

im - mamababahworld said...

macam muka Olivia dalam crita bawang merah bawang putih crita Indon tuh kan?

tinakhamis said...

hah...btoi3...baru teringat...tapi sangat cumel kan ini budak??

im - mamababahworld said...

mmg...besaq nih beratoq org mintak jadik boipren..ekkeke