Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* sToP @ GeRai *~


Di kala balik keja penat-penat mengkala kadang-kadang tu Mr Husben rajin pi antaq pi amik kan, on da way nak balik umah sebelum simpang nak  masuk ke Putrajaya dari arah Kajang kan * detail mak aaii * sampai lepas petronas sket susur kiri lalu kot tepi LLM nak masuk simpang Bangi, depan ada UNITEN
* amik hang...detail tu * saya suka buat isyarat berhenti sambil memberi lampu belok ke kiri di tepi jalan gerai makan bersepah.... * huh....penat *

Kat situ ada Pasemboq ngan Cendoi baikk punya * Pasemboq Farok Jalan Day * .... fuhh... Walawey...
Tapi di sini, bukan nak cita pasai Pasemboq kerana pasemboq tu tidak laa ada time saya nak makan aritu, maka terpaksa beralih arah ke menu lain... 

Lepas usha pi mai pi mai, nampak laa nih " Putu Piring" * lama tak makan * walaupon sebenaqnya nak cari Putu Mayung * adik beradik putu gak kan * .... Sebelah dia ada juai murtabak... Lebeh detail " Edy Murtabak " ... Orang beratoq wey nak beli... So, takkan nak tengok jaa... Join beratoq amik nombot skali laaa... 

:: 6 ketul RM 2 ::

:: sebijik RM 3.50 ::


Mata saya tertumpu kat budak nih... 


Kecik-kecik dah pandai meniaga... Cekap plak tu wat keja... Kagum... Macam-macam gaya orang cari rezeki kan... Nak hidup....

Dan jugak... Tertumpu kat abang nih...


Cekap jugak... Walaupon orang ramai, tapi tetap jaa orang tunggu sebab celoteh mulut dia... Sampai ada regular customer laa... 

Kalo nak cari kuih petang-petang or segala jenis macam makanan, mai laa kat sini... Sodap... Banyak pilihan... Makcik sukkkooooo !!!!


2 comments:

e_nazz said...

suko jugak!!! mcm2 ado...bihun sup ponk kapowww!!!

tinakhamis said...

betoi3...