Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* ThaNkS LoTs To CiKin *~


ngeeeee * senyum kembang hidung semangkuk sat * ngee

Tadi ai ber dating * gosip jugak ;) * sat ngan Shikin da vogue a.k.a Cikin... Bertempat di Alamanda sebab she came to meet her client * ai pon consider client jugak *

Dari jauh di jalan, turun lift ai nampak kat tangan dia... jeng jeng jeng...


.

..
...

....

Alamak.... Tak snap masa dia pegang tu... wakakakaka... Tapi dah bleh agak dah apa benda.... huhuhu * teruja nii * 

Lepas duduk-duduk, senyum-senyum dia pon huluq laa... ngee... Senyum simpul... Tapi cover line tak bukak depan Cikin... kikiki... * malu ai *

Apo bendo ni aih?? Lambat bonar nak tunjuk ni hah....

Sabooo..... Bagi ai bebel dulu... 

Taknak??? Ok laa... Kita revealed skrang....

.

..

... 

Ai ordered kat dia time dia pi US... Lama mak nunggu niii dikk nunn ooii... 
+- dekat 3 minggu jugak laa... Kira sebulan laa... Seb baik laa Cikin bawak... Bleh mak glemer-glemer Ahad nih... huhuhu...

Ok ok ok.... Nak bagitau laa nih....

Ni hah.....

:: cantik doksss wristlet baru makk ::

Amacam??? Ok... Sedapp bau dia.... Dari US lagi dah bau...wahahahahha.... Harga runtuh harga runtuh....
* Sapa mau pegi US silaa repot * hihihihi * banyak laaa laki ang dok cop duit *... Tak paa... Kita cop sama-sama naaa laki.... huhuhu * wajib kena smackdown lepas nih * 

:: free gift from Las Vegas... beli Coach kat Pavillion tak dapat kan???
hehehe ::

0 comments: