Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* TuKaNg MasaK Ai *~


Bunyi cam gempak jer kan?? Macam ada duit riban-riban nak hire tukang masak kan... huhuhu... Sebenarnya, my whole time tukang masak ler... Private... Tak dak sapa leh nak tumpang-tumpang hire dia...kekekeke... * poyo * ...

Malam nih, baru jer balun 2 pinggan nasi goreng hasil nukilan husben ai  
* mungkin mood dia terlebeh rajin kot malam ni * ... Ye laa, asyik dok makan air tangan bini jer kan, skali skala apa salah laki plak masak * takkan jatuh aih macho tu * wakakakka.... Banyak  jaa chef yang terer-terer suma laki... kan...

Cakap pasai nasi goreng ni kan * yang ni laa slalu dia wat pon except breakfast 
besa-besa * walaupon simple tapi sodapnyerr lain macam ler... No no no .... Ai tak puji laki ai okey * walaupon hakikatnya tengah puji nih * huhuhu * okey... muntah sekarang *.... Macamana laki rasa sedap makan hasil air tangan bini, macamtu jugak laa bini nyer kan... Kepada suami yang tak tau masak, blajar laa sket-sket... At least isteri anda rasa di hargai gituwww...



Ai tak sempat nak masak malam ni kekangan dari nak wat cupcakes * ayat tak bleh blah tuuu * ... Serius... Ai have to bake 100 pcs cuppies for my friend's engagement... So, terpaksa laa tumpuan tu lebeh kepada biznez kan... And my hubby pon menyiapkan laa makan untuk bininyer * calon suami mithali * walaupon kadang-kadang rimas sebab dia suka kaco... huh....

Now, sedikit aman sebab pegi merayau ngan member dia gi amik gambar fiesta hot air balloon tu... Aman dunia sat sebelum dia balik satgi * tak baik btoi bini dia ni * ahakss !!!

Dah laaa... Kang tak siap cupcakes aku.... Daaaaa.....


0 comments: