Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* VrRRooMMM *~


Adrenalin merembes lagi malam nih !!! 


Fuhhh... Wa suspek laa anak Yussof Haslam nih... Wa tabik spring laa kat lu, bro... Bikin cita panas sumaa satu panggung... Macam bapak lu jugak dulu-dulu... Full house beb panggung... Tu baru kat Alamanda... Skali show, 3 screens full... Campur lagi kat area K.L ni bapa banyak panggung beb... Bikin kaya lu punya bapak lagi.. Lu pon lagi kaya... wakakaka....

First Evolusi : KL Drift dulu, wa tengok jugak... Boleh tahan walaupon ala-ala jer... Tapi kali ni memang wa banyak sonok... Banyak bestt woo... Bikin mau tengok 2,3 kali jugak... Waaa... thrill aa.... Melatop... Bikin ati panazzz jer... Adoww... Tak sangka plak ada anak MELAYU boleh bikin cita hebat camni... Seyes wa bangga beb... Tambah ngan superstars yang terer-terer lagi power, adooww... MANTOOPPP....

:: ni laa yang wat citer panazzz ::

:: scene dalam citer tu ::

Wa tak mo bikin cita panazzz... Lu suma pegi panggung beli tiket sendiri laa beb... Tengok wayang laa baru thrilll.... Bak kata Bront Palarae " takkan nak tengok orang race kat TV 21 inci kot " * okey...yang pakai 40 inci ker 80 inci ker terpulang laa * hihihi.... Sebab tu wa tengok wayang... Umah wa TV kecik ajer  
* ayat perhatian untuk husben wa *... 

Last skali " Sapot laaa Filem Melayu... Orang Melayu yang buat.... Baru Melayu beb " ... Sapa kata Melayu tak bleh ?? 

0 comments: