Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* WaYanG LagI *~


Sudahkah tengok " V3 : Samseng Jalanan " ?? Silaa laa pegi tengok yer... Menarik...
First filem directed by Farid Kamil * saya kagum sebab dia budok Aloq Staq * kena sapot laa kan....
Scene dia ada jugak yang amik kat Aloq Staq... Sapa yang gamak tak penah tau rupa Aloq Staq macamana bleh laa usha dalam cita nih... Lekaih pi beli tiket...

Nak kata best sangat tu tak laa jugak * biasa laa bila dah filem first kan * tapi nak kata boring tu pon tak jugak laa... Ok ok laaa... Tak dak laa sampai nak terlena dalam cinema tu... Ampa pi laa tengok sendiri... Baru bleh judge * tapi takdak laa setaraf Hollywood bagai *... Still tahap bleh dibanggakan laa...


Cakap banyak pon tak guna... Cepat klik kat GSC or TGV and order tiket cepat  
* lain pada panggung nih ai tak dapat ler nak bagi link yer *... hikhikhik....


0 comments: