Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* YaSmiNzUrA's EngAgeMenT daY *~


Hah... 
Entry sebelum nih kan dah post pasal cuppies yang di order minggu lepas kan... So, kali ni nak cita pasal tuan yang order cuppies tu... :)

Actually, cuppies to my friend yang ordered... Untuk engagement ceremony dia di umah parent dia dekat Gombak... Yes... She's my schoolmate a.k.a my classmate a.k.a kadang-kadang pillowmate dan jugak maggi and make-up mate... kehkehkehkeh... Hah... Lagi satu, Cafe Kak Mie mate * tiap-tiap pagi kalo bekpes tak best dia laa teman ai ke cafe makan teloq goyang * hihihi... Bestnya masa skolah...

We are a good friends plus ada lagi yang len-len... Sonok... Dia jugak kepochi macam saya... huhuhu..
Dia jemput ke engagement dia... And me, Own pon gi laa.. Nad??? Had to work on dat day * sian Nad tak leh ikut * .... Kami sampai around 11 am and Mien tengah siap... She looked so gojes... Superb in grey... Jap nak tempek gambaq dia...


Hah... Lawa kan?? First time tengok Mien mekap secantik nie * sebelum ni pon cantik jugek * ....
Awal-awal sampai umah dia, mak aii... Torkojut eden... Macam kenduri kawen dah ruper nyer.. Ngan kemah bagai ber scallop scallop... huih.. Rasa macam salah umah dah... Seb baik jumpa pak dia... huhuhu... Amazing engagement of the year!!! yeahh....

Then, lepas jumpa Mien and kepochi sket-sket, kami pon blasah laa kuaq lepak kat luaq... Satgi orang mai bincang tak dan larik... huhuhu... So, don't ask about the hantaran amount yer... I dunno pon...huhuhu...

Pelamin dia sangat cantik jugak * yer...orang skrang tunang pon pakai pelamin yer *... Totally, memang cantik..


:: hantaran from both side ::

:: her bling-bling ::



And, makanan pon sedap... * Mien, i loiikkee the chocolate chip muffin yang letak kat meja tu * yummey...

Tamak kan... And oso lapaq ketika itu...huhuhu....                                               


1 comments:

mien said...

tina!!!thanks so much ya..i loike!!