Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* ApA NaK bUaT ??? *~


Apo kekdahnyaa dok umah di kala wiken menjelma??

Haihhh... Semalam tido punya laa awai... 9.45 pm dah lalok atas katil nu hah... Al konon nak lipat kain yang sebundle bagai, at last hampehhh... Siap leh wat kuak lentang depan lappy bagai.... haihhh...

Just woke up 8.30 am this moning * bulan mengambang kan haruslaa lewat bangun :) * and suddenly stucked tak tau nak wat apa.. Leh plak mencangkung depan lappy tengok FB then mandi and prepared bekpes for my hubby and Fizi * he came last night *...

Right after bekpes, hubby wat pengumuman nak drop me kat Pyramid and he wanna go somewhere with Fizi.. For what nak tawaf Pyramid sorang-sorang tanpa consultant * kalo Lemanda tu di consider kan jugak *... Bukan tak nak, tapi takut tak leh control bagai... Adalah habit saya, beli dulu baru nyesal... Bukan tak beli nyesal yer... Harus paham di situ... wakakaka....

So, right now ai am alone at home without doing anything... Konon nak kemas umah, nak settle baju sebundle, nak tidy up the room... Nampaknya semuanya adalah kedaung sebab dari tadi aku mengadap lappy and TV straight away... Haih... Apa nak jadi nihh?? Kalo Mak Shadah ada harus aku kena semburan fogging 24 hours... wakakak... * Makkkkk.... how i missshhh uuu so much... harus next week balik Kedah *

Malaaaassssssssssssss..........


0 comments: