Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* CePaT SungGuH *~


Baru jer aku post pasai Simply Siti a few hours ago...

Check Nuffnang, ini yang aku jumpa :


Hehehehe... Ada jugak orang yang search-search pasal product ni then terjumpa blog ai... wakakaka... 
* harus aku akan wat entry lagi pasai promot-promot nih...maju blog ai * ngeee....

Orang ni cari product price... But, I missed to mention it right away... mmmm...

Okay laa.. In case she / he * iskk..takkan he kot * ape-ape jer laa jantina ko, kang aku cakap ko "he", ko cakap ko "she", senang cita aku wat macam tu ye dokk... Senang sket * tak laa aku kena kutuk * ...
Haa... Nak mention nih, tadi aku bagi price Starter Kit kan, so, harga product dia around RM 29.90 to RM 69.90... * 90 cents tu mesti ada okey, sebab dengan 90 cents tu laa nanti dia nak impun wat modai beli LV baru plak... wakakaka * Mampuih aku kena banned ngan fan dia nih.... Ampuunnnn...
Harga standard macam harga Loreal yer kamu... So, pandai-pandai laa pilih... Gamak takut nak try terus, ko hentam jer Starter Kit jer dulu... 

Tu laa jer laa aku nak gebang tang nih... 

0 comments: