Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* HuBbY's NeW LooK *~


kihkihkih....

Macam laki aku nih super star jer bunyi pon....hihihi... * ya laki, ampunnnn *

Memandangkan sebelum nih rambut dia dah bersepai, dah macam helmet motor * ya laki, lagi skali ampunnnn...kutuk terang terangan nih * ahaks !!!... So, wiken lepas aku mintak laa pi laa repair kaa kerat teruih kaa, bagi nampak kemaih sket aih... Baru encem... 

Dan seperti besa, kedai pilihan dekat The Mines laa kan... Sebelum nih pon aku dah penah dah try kat tempat nih, and very the sesuwai... Siap ada hairstylist yang attend kat kita lagi.. And, kalo lepas tu kita berpuaih hati, next time mari, bleh request dia jugak... Hah, macamtu... And, nama kedai tu Derrick & Team yang professional... Aku suka kedai nih sebab dia akan kaji dulu * wahhh...kaji tuu...ko ada?? * then baru decide apa benda dia nak wat.. Aku penah buat Scalp Treatment, and result dia memang super super hothothit... Rambut aku ayu gitu and lembut gitu... Scalp pon dah tak gatai-gatai ala-ala nak cabut kulit kepala... Memang best... And, ofkos laa aku akan kembali membuat lawatan sambil kopakkan poket ke sini....hiksss...

Ehhh... Tidak... Tidak terlalu kopak... Sebab apa yang dapat adalah berpatutan dengan yang bayar.... hah, gituu... Kalo amik treatment, mesti dapat free hair cut... Jimat laa kan... Bayar treatment jaa... Okey kah??!!

Hmmm.. Berbalik cita hubby bobby aku... huhuhu... Suamiku hampir botak !!!!!! wakakkaka.... Tidak mahuuu... Akan aku pengsan tiap hari kalo dia botak.... Takkkkk sseessuuuaaaiiii !!!!
Seb baik laa syampooman tu sedar yang kulit kepala dia dah macam tak sehat... And, they asked wanna do scalp treatment... uhhh... Gimana?? Tidak jadi buat time tu, and ofkos akan kembali and definately minggu nih jugak... Mak tak rela laki mak botak uuu.... 

Lepas haircut, wow... Superb... Macam gigolo pon ada... Nak tengok??? Jap gi laa... Suprise sket... Encem...
He asked to leave rambut blakang... Don't usik-usik dia kata.. Sebab, nak simpan ekoq... Sampai aku terberanak, baru dia nak potong... boleh??? Kalo nya aku tak banak bertaun * mintak simpang laa...harap-harap tahun depan kuaq laa baby ku * ko nak bawak mati ker rambut tu laki oiii....

:: model kopi ::

:: ecece...encem laa tu ::

:: model majalah terlampau abad nih...wakakaka ::


So, sapa-sapa nak try service dari Derrick & Team, silaa laa... Angkut 1 family * waaa...iklan free aku nih yer *... Banyak gak kedai-kedai dia kat K.L nih... Nak tau lagi lanjut, click jer kat nama Derrick & Team tu... Spesel terus bawak korang suma ke website dia... hahh gituu..

Dah laa yer... Tunggu hapdet lain plak yoo !!!

:: rambut idaman den nih...next time gi wat treatment nak potong camni plak laa...comei kan?? ::

:: last time dah wat pesyen nih...hairstylist tu yang sajes ikut muka ::


0 comments: