Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* LePaKiNg *~


Spot lepak biasa ~ Bukit Bintang Bistro... Btul-btul kat Bintang Plaza... Ni laa aktiviti malam yang slalu wat pon... Layan live band... Lama dah... Sejak berkurun sebelum kawen sampai laa skrang... Mebi kalo ada anak nanti pon, skali ngan anak-anak aku usung datang sini... Biar bersosial sket... Nanti "perak" jaa tengok orang ramai * jangan dok ikut perangai tak senonoh sudah...wajib kena tempeleng * ngeee...

Kat sini lebeh pada macam family entertainment laa... Ramai gak yang datang bawak family... Kira seangkatan tok nenek suma ada laa... Sambil makan, sambil layan lagu... Bleh request plak tu... Kot-kot laa time tu korang tengah mabuk cintan ka, hah request laa lagu kedaung bulan nu haa... 

Malam wiken lepas, sempat lagi pi layan live band nih * time Kenari rosak kat BB tu laa * dengan my hubby... Ntah, rasa best jer... Korang try laa gi... Tapi jangan dok komplen plak Milo Ais segelas RM 5.00 ... Aku sekeh kang... Duit tu laa yang korang dok layan live band tu... Mau ker orang-orang tu main free yang ooiiii... Harus laa tak kan.... * kalo free, baik main kat warung Pak Man kaa, warung macam dalam cita Adnan Sempit tu kaa kan *... Parking pon dah naik rege jadi RM 15 dari dulu RM 10 jer * ni rege valet parking depan Low Yat yer *... huihh... Makan duit sungguh... Kata nak secure kan, bayoo ler !!!

Al kisah malam tu, tengah layan live band, skali ada budak kiut miut laa... Ada laa dalam umur 3 - 4 tahun kot... Alahai... Pi mai pi mai wat catwalk depan tu hahh... Sekali tu wat iklan syampoo plak dah... mak aaiii.. Nak tangkap tak sempat... Sempat jaa dia mengelat... Skali dia dok snap, gambar singer hothothit tu, aku snap * eh silap...my hubby * gambar dia... alaaa... Cute sungguh... Ntah henpon sapa laa dia rembat nak amik gambar kakak tu.... 

:: suma orang kat situ dok usha aksi budak kenet nih ::

:: siap nak try adjust bagai ::


Sonok bawak budak-budak jugak... Macam tanak tidoo jer diorang nih... Ada baby 4,5 bulan pon ada... Diam jer dengar orang nyanyi... Jangan esok ko besar, jadi penyanyi ntah pape sudah... Jadi penyanyi berhemah ngan kayooo tak po haahh.. Macam Tok Ti nuh haaa.... Kawen plak ngan Tok K.... Kan sonang...

Dahh dahh.... Cukup..... * Malam bila plak nak pegi nih haaa..??? Wiken??? Esok laa tu *..... ngeeee.......


0 comments: