Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* MaKaN-MakAn DaTanG LaGi *~


Doh lamo tak cito bab makan hek... Mmmm... Lamo doh mokcik tok gi make mano-mano tempat beh... Hok besa besa jaa... * huh, leteh nak ngeja loghat Klate nuh *

Wiken lepas, lepas gian kempunan Western kat William, Kelana Jaya... The Best Western 'Warung' in town... Huhh, meleleh beb time husben cakap nak bawak makan kat William... Sangup aku kosongkan perut the whole day semata-mata nak isi tank bagi penuh kat situ * masalahnya, tak dan penuh dah serender *... Nama pon big plate kan... Tu di kira kongsi laki-bini tu... Watnya aku mentakedarah sorang, mau bungkuih bleh makan 2,3 hari lagi * tapi kalo Cabonarra Meatball, memang aku telan kaw-kaw *...

Menu kami aritu..... ~ mahap, aku tak ingat nama apa... Tapi nasi goreng laa.. Ada slices of meat macam ala-ala daging burger tu then meatball, then skali ngan sup meatball... Hahh... Amik ang.... Telan lagi buleh....






Along plak ~ Nasi Goreng Ketam... Yang nih memang top order kat sini kalo bab nasi... Ketam dia memang dah korek kulit dia siap... Ko telan isi jer beb... Senang kan?? * kalo malas jugak nak suap tu, tak tau nak cakap laa *




Kalo tanya aku kedai kat mana, memang aku fail laa nak jawab... Yang aku tau, aku cakap nak pegi then laki aku bawak keta, tau-tau dah sampai... Hah.... Gitu ler.... Tapi dia area Kelana Jaya laa.. Seksyen bapa aku tak tau... Tapi dekat dengan Lim Kok Wing lama... Taman Mayang kot... Kalo tak silap laa... Nanti aku kaji balik.... Kalo nak map, aku takder laa.. Sebab awal-awal dulu pon aku tanya pakcik Google.. Eh... Skarang kan dah ada Garmin bagai.... Sila guna yer... hiksss.....

Okey laa yer... Next time kita sambung bab makan lagi yer... Makcik pi jelajah cari kedai makan kat ampa suma naa.... Daaaa !!!!



p/s: usha laa gambaq-gambaq tu untuk kecurkan ayaq liuq ampa nooo !!! hehehe


0 comments: