Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* MaLam BerJimBa JimBo *~


Berlanjutan dari kesah cik Kenari wat perangai kan, malam tu Along overnite at my house since tomorrow was wiken * sebab tu laa bantai tidoq kul 8 am and woke up 12 pm *... 

Woke up and prepared for lunch * direct lunch laa kan dah kul 12 pm dah *... We had our bekpes at 4 am at kedai mamak * tak dok keroje * with toast and half-boiled eggs and teh tarik... Balik umah gebang sampai cerah pastu baru kalut nak tidoq kan... Our lunch was chicken rice... As usual, my hand made laa kan 
* request lama dah by encik hubby * ... Bantai kaw-kaw nasi, and continue sleeping mode until Asar... Bangun dengan kepala ting tong nyaa, and planned for outing sekejap.. ngeee.. Lemanda laa paling dekat... Along was searching "sumting" at Parkson coz she was sehelai sepinggang came to my house 
* Own.... Along lari dari umahhhh .... * 

After dah jumpa and beli "sumting" tu, time to karok ler * my hubby kempunan nak telan mic *... Gila meroyan tiga-tiga orang dalam "bilik kecik" tu menelaah lagu... Fuhhhh.... Release sekejap sebab bantai lagu pecah tekak suma * seyes beb...memang hilang tension kejap *

:: konon duet la nih ::

:: Along tekun menelaah lagu ::

:: laki bini tak dok kerojer ::

:: ni tengah tahan tercirit nyanyi lagu SERUAN ::


Lepas karok, ngam ngam kul 11 pm, Lemanda pon dah closed, jalan-jalan cari roadblock sat then tempat pot lepak besa " mamak idaman ku selalu 24/7 non stop " ... 

Di kala tengah asyik makan dan menelaah, jumpa ini di bawah meja... Freezing... Sian dia....


Cumil kan?? Macam pussy cat dalam Shrekk...
Balik umah started searching for her name... Finally, we found this cute name  
" Nichi ".... She's so playful... Cute, and sangat baik * bagi mandi pon tak larik *... I thought dis one belong to someone kot, and dia berjaya melarikan diri dari umah lalu terbau kari kepala ikan di kedai mamak lalu ditemui oleh kami sekalian... waaa... Bagus punya kronologi... waakakka...
Apa-apa pon tunggu hapdet pasai Nichi lepas nih hek * kalo dia tak larik *...

:: lepas mandi bantai tido yer kamu...tempat proper belom ader yer ::

0 comments: