Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* SimPLy SiTi *~


Hyee Fwennddd....

Mmm... * sapu sat... Lama tak update nih... Berabuk dah * 

Bertemu kita di rancangan mekap-mekap muka ku yang lawa ini... * puuiiii * 

Eh, uolss dah try Simply Siti?? Kan Siti Nurhaliza dah bok kluaq skin care terbaru dia " SIMPLY SITI " tu... kann... Dah try kaa?? Ai dah try dah... Ari jumaat aritu kan ari rehat sepanjang dunia... Ai pon wat laa penjelajahan keliling mall cari benda nih... Sold out wey cream UV dia... Dah nama pon nak try kan, ai decide beli Starter Kit dia dulu laa * bajet nak lawa macam Siti laa ni *... Tak bleh Siti, Umi Aida pon ok laaa * bajet mukaa sama konon, 
puuiii * ... Dah dah... Abihkan ayat perasan itu... Nanti ada orang gila meroyan tercampoq tercirit birit baca blog kamu ~~

Okey... Ai tak dapat apa-apa income pon wat advert pasai skin care Cik Siti nih * kalo ada, sure ai pow beg LV dia * wakakakaka... Just wanna share an experience using her product...

First time try was on Saturday * exam day nak bajet lawa pi wat exam konon konfiden leh jawab * wakakka... Tapi ya, ke'konfiden'an itu ada....hihihi.... Bukan sebab produk ini yer... 
First time touch kat my face dah rasa, waaa... not bad... Seriously... UV cream dia moisture and smooth * SPF +20 include * then, bila dah pakai cream tu, just touch up with compact powder dah... And, your face will look different.. Smooth and ofkos lasting... Ai start pakai at 8 am and back home at 5.30 pm and it still look same as i went out that morning... Actually, I'm using C Bright punya... Dia ada 3 jenis : C Bright, Acne Solution and New Age... And I think, its suit me very well.. Saya sangat suka... Bukan sebab dia dari Siti * I'm not a really die hard fan of Siti * walaupon dia dari Ruminah Sidek kaa, AR Badul kaa, kalo ok for me, i will say it ok... 

:: salesgirl yang cute tu bagi ai poster Siti you...jangan jeles !! ahakss ::

So, penjelajahan akan bermula lagi petang nih di kala time balik keja sebab ai nak cari yang besar-besar plak... Yg kecik-kecik tu dah nak abih aku bantai tak sampai 2 hari... Fanatik sungguh pakai * dok umah pon pakai * wakakaka... Okey laa uolss... Eh, pegi laa try ek.. Starter Kit dia murah jer RM 39.90 jer... I think enough for one week kot... Include cleaser foam, UV cream and night cream for 1 week... If you wear it really sket-sket cukup, hah then can tahan 1 month kot * iskkk...kedekut * .... Dah dah... Pi pakat-pakat serbu Watson yer.... 

Daaaa.....


2 comments:

Norfazidah Binti Saari said...

ni ko cari smpi ke jusco?aduyai..

tinakhamis said...

sshhhhhh....kuang3...kantoi.....