Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* SuDaH JaTuH CheNtA *~


* this entry is dedicated to my hubby :) *

Ari berpoya-poya keliling Midvalley with Along, ai ternampak the gojes handbag from Charles & Keith outlet... Waaa... Mata tak leh nak kelip-kelip dah nih... Ternganga dan teruja sesaat... Mmmm... Pi laaa masuk try try amik bau, waaa.... Sedap bau dia... Melekat kat badan... Purfecttttt.... * kalo bleh bawak pi jalan-jalan nih lagi best * ....

Sampai ke hari ni terbayang wajah handbag tu... Sudah jatuhh chentaaa sama dia.... * special entry ni kuar today coz today kan gomen staff bergaji ~ wink wink *.... Tu yang state awal-awal dah tu entry nih tuju kat special-special one to hubby bubby ai... 
* Abangggggg....... nak handbag tuuu.... Kalo tak, aktiviti malam disekat sementara *.... waaaaa.... Buleh plak cenggitu ekk?? Dosa kan?? Kalo terdesak okey kan???
* wink wink *

* Abanggg.... cancel laa perfurm.... nak yang tu jugakkk * 
Gilaaa btoi laa dapat bini camnih... wakakaka... Hantu handbag sungguh... Mau kurung jaa dalam umah, pastu kunci suma pintu mall bila nampak aku nak masukk... Boleh???
Kalo dia rasa nak bini dia mati cepat, silaaa laaa... wakakaka.. * ayat berani perang nih *

Search punya search dapat gak gambar handbag pojaan hatikuuuu.... Nahhh... Tengokk... Cantik kann?? Ampa tak suka sudah... Aku sukaa... Lagi 1 nak color merah... Tapi color mustard ni pon okey... Ai tak dak lagi collection color nih.... 

* Demam sat.... Rindu kat bag nihh *


:: waaarrggghhh.... ::

p/s: Abanggggg.......pllssssssssssssssss..............

2 comments:

All about Me, inCHa…. said...

wajib gila lah kalu xdpt beg ni.. pujuk bg dpt tau..

tinakhamis said...

mustiii mustiii