Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* tRaGedi MenYaYat HaTi *~


huahuahua... * tajuk tak bleh blaaa *

Seyes beb... Memang menyayat sesangat... Plus lawak pon ado...

Haih... Di kala wiken menjelma atau lebeh bermakna dalam maksudnya  
" malam minggu " kan, bermula laa agenda laki-bini-berjimba-jimbo keliling Key Ell.... No No No... We are not a clubbing type okey... Hanya terapi minda di tengah Key Ell jer... Apa lagi, kalo bukan layan live band kat B.B ( Bukit Bintang )... Agenda asal sepatutnya, menjalankan tawaf wida' ukuq keluasan KLCC tapi terbantut atas sebab si bini gediksss menempek muka 14 lapis 
* besalaaa kan... nak lawa macam Siti *

Dengan jalan jammed sebeban, mana dengan time dah dekat-dekat salesgurl tu nak tarik pintu besi dah, so cancelled laa kan p KLCC * takat nak langut nak kira bapa tingkat KLCC tu baik tak payah... search tenet jaa sudah * :p Ofkos si laki bengang dengan statement ini.... wakakakaka...

So, stret jer laa menempek tadah telinga kat B.B tu * kalo tadah telinga dengaq ceramah ada kaa gini gayanyaa??? slalu lena jaa kan ?? *... Haih... Dunia zaman skrang.... Hiburan di dulukan * tak tak...saya dah baca Yasin kat umah tadi... :) *

Al kisah sblum tu Along bagi cadangan lepak kat NZ jaa, tapi memandangkan NZ tak dak live band, so, redah B.B jer la... Ohhh.... Fizi dah balik petang tu... Sibuk nak cari rim keta * ngeeee...peace... announcement kat sini * ... Baru nak mematchmaker kan lepak ngan Along.... ahaks!!!

Along came and joined us after worked * dia terpaksa cover bola malam tu *... Yes, she is reporter to Astro Awani... Sempat layan band sampai abih walaupon request lagu tak dilayan malam tu * kejamnyaa cik penyanyi yang super HOTTT tu * p/s: Boe, kalo ang ada sure takmo balik malam tu...hihihi 

Al kisah maka tersebut laa kisah.... Cik Kenari hot hot hit nih buat perangai kat tengah B.B.... Hangin satu badan aku mesin seketoi nih... Tengah dok syiok-syiok nak jalan pusing Key Ell skali start tak mo hidup laa... Padahnya, merosah laa si laki nih jadi pomen malam tu... Selamat geng valet parking tak blah lagi... Seb baik dengan harga parking tu, berbaloi jugak laa depa amik kisah and tolong seadanya tapi, totap tak hidup... 
" Hoi Kenari hoii... Ang nak clubbing kat sini kaa?? "

Memandangkan jam dah pon pukoi 2.30 am, and geng valet pon nak blah balik dah, so, kami sepakat nak tinggai jaa laa cik Kenari nih dok sini malam nih pi laa clubbing sekoq-sekoq ang... Kalo angkot teksi ni mau berdesup jantung dengaq harga nih di kala bulan mengambang nih... Seb baik Along ada member yang bleh fetch us and send back to Putrajaya... Hah... Alhamdulillah.... Selamat... p/s: thanks so much to Hafiz for ur help....

Sepanjang jalan, bantai gelak... Lawokkk... Di kala pagi buta orang tengah sodap tidoq kami dok melangut kat tepi tangka Low Yat tu... wakakaka... * ada aku kesah?? ko kesah?? * Sampai umah laa kami punya cita and sonok bangat sampai tak sedaq matahari dah naik... Si laki dah selamat lena dah tak ingat duniaa...
Kami lena pukoi 8 am ok... Gilosss... bila bangun kul 12 pm kepala ting tong... Tido tak cukup... Mula nak mereng... Si laki selamat pi B.B tengok cik Kenari mabuk ka dak semalam... 

Haih... Memang sah laa semalam cik Kenari nih gilaa nak clubbing... Sekali si laki nih pi ketok sket, jampi-jampi sket, start-start  hidup... Memang... Menguji kesabaran yang teramat hebat... Tapi, pasrah jer laa... isk... Mushkil... Kereta ni ada perasaan ka??? Pelik kan?? mmmm.... Tapi tak pa... Cik Kenari dah kembali normal... * jangan laa dok wat perangai time aku sorang-sorang yang bawak... sure aku turun meraung tepi jalan *


0 comments: