Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* TrAiNniNg JeR KoJeR *~


Kerojer aku, main radio pastu pi trening... Pastu, jalan-jalan ke Lumut, Batu Arang and some other places * obersi jer blom ada chance pegi * wat check up or pi btul kan apa yang tak btul * kepala orang jaa yang tak bleh nak btul-btul lagi * hiksss....

Last Friday, trainning with English guy from Australia * kan ada DSA kat PWTC *... Terlanjur dah depa mai sini, so ada laa short course trainning... More on theory ler... huh... Ponat den nadah telinga dongar dia bebel nih hah... Aku sesedap rasa menyembang pasai kosmetik Tok Ti yang menempek kat muka aku nih... huhuhu.... Berjaya mempengaruhi Yaty suh try * daya wat marketing yang tinggi 
nih *....wakakaka....

This trainning pasai antenna yang currently tengah guna for my project kali nih... NVIS antenna bought from Moonraker... It's a good mobile antenna and can use probably on a vehicle * tapi tak try lagi wat camni * ....
Interesting, tapi rege nyaa.... huihhhh Tak menahan den mendongar... Termasuk yang baru purchased kali nih, kami dah ada 2 NVIS antenna, 3 wired and broadband... waa.... Bleh laa wat test-test lepas nih... huhuhu....

Dah dah... Nak citer lebeh-lebeh tak bleh... Tak pasal kang aku kena masuk ISA... wakakaka... Bahaya nih... Dah.... Kunci.... sssssshhhhhhhhhhhhhh

:: cikgu kitorang...import jauh nih ::

:: calon best student yang asyik pejam mata jaa ::

:: pay attention lebeh noo ::

:: ni mmg best student...cita pasai Tok Ti tak abih-abih ::

:: mari kita pasang ::



0 comments: