Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* TuKaR pLak *~


Ehem...ehemmm...

Kan from previous entry I stated wanna buy a set of Simply Siti product... But, * hah, ada but plak * tak jadi laa.. Bukan sebab taknak try, hati memang berkobar nak try tapi laa kan, I am searching the product that can reduce my pigmentation * yakni bintik hitam * .... Tapi, saya pakai jugak Siti punya product tu, but only the day cream * sebab dia working same like foundation, and I very likeee dia punya texture *... Nanti kulit ai dah berseri-seri, baru ai beralih ke Siti plak yer :)

Time berjalan-jalan ukur keluasan Parkson, Alamanda kan, ada laa sorang aweks cun nih dok promote pasai NUTOX.. Tau tak?? Alaaa... Yang Fazura jadi spokesperson tu.... Ha aa.. Tertarik cara benda alah nih bertindak and ofkos the price was so reasonable... So, terus sebat 1 set... Kes berani sebat sebab, dia ada cream untuk hilangkan bintik hitam kat muka ai nih... Hah... Tu yang berminat sangat nih... Plus more, the main ingredient dia is Bird's nest collagen... Cepat resap ke muka... Serious... Ai dah pakai * baru 2 hari * wakakka....

For purchasing 1 set, ai dapat banyak free gifts * sebab saya pegi time orang masih bekerja * kuikuikui.... Sempat laa mengorat aweks tu... Included skali free gifts for my hubby * apa kena mengena aku yang beli, dia yang dapat ?? * uhhh....

 :: yang saya bayar, hanya dalam kotak putih itu ajer... lain suma free gifts...wakakakak ::

In one set box of NUTOX, I got facial cleanser, toner, eye treatment gel, day cream and night cream... Owhh, yang bestnyer, toner dia can use without cotton pad, main sembur kat muka jer and oso, can spray lepas dah mekap untuk lastingkan and make muka look fresh all the day... Plus more, kalo tengah hari rasa muka macam kering, spray jer kat muka terus... Best kaann??
For more information about this product, please visit NUTOX website... Ohh.... And also, Nano White... Sebab cream bintik hitam tu is from Nano White... Tapi, same manufacturer jer... You can read about this in the same site... okey....

Nanti ai update lagi about the result using this product, okayyy... Tunggguuuuu hahhhh.....

Nah, amik muka yang dah pakai NUTOX plus, C Bright cream dari Simply Siti... Ni laa hasil dia... Cun kan??? * muntah laaa * :p



0 comments: