Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* UnExPecTed *~


Mood tak happy arini dah bertukar menjadi sedikit happy * sket jer okey * ... Balance happy akan ditunggu ari Ahad nih * kalo jadi * ...

What happen yang tak happy sangat tu??

Something happen yesterday evening and terbawak ke hari nih... Mulanya pagi-pagi buta sepie aku dah tak happy and sedikit upset... Then was ok sekejap and after office hours kembali tidak okey... Atas masalah apa?? Tak payah laa nak revealed kat sini... Ntah pape kan?? * sukaaa laa hokey.. ini blog saye kan?? *

And suddenly, arini pon kembali tak de mood and tak happy... Awal pagi pegi opis, alat research plak rosak... Sebelom ni dah sebijik... Dah selamat antar ke Germany... Ni plak lagi sebijik... Tinggal laa sebijik lagi terkontiang-kontiang di Lumut tu * tergendala laa our project malam next week * haihhh..... Not a good start for April....

But, a few minutes ago, my hubby muka-senyum-senyum-kelat pretend tak bersalah, masuk umah after going downstairs for a while..

" Yang, ada surat " * yer...dia suka ati jer nak panggil saya apa *

Terkulat-kulat ai tengok ketas putih-putih-biru nih... Dengan muka kelat-lagi-manis-rasa-cuka-masak, ai pon capai laa...

Huh... 

Mmmm... At last... Teringin gak korang nak panggil aku tebiu and amik exam noo.. Ingatkan dah tak kebulur... Mmmm.. Okey... I'll try my best... * kan susah nak dapat *.. Setahun isi and dah dekat nak kena renew plak application baru ternampak nama aku ker?? buhsan * kembali tak de mood *


0 comments: