Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* WaReHouSe SaLe *~


Mak kan pantang nampak huruf S.A.L.E ni kan... 

Pastu dapat plak email habaq mai kata ada warehouse sale plak dah... Haruslaa ketaq lutut kaannn...
Cemana??? Sapa nak jawab???

Haku elergik btoi bab-bab sale-male nih... Mula laa rasa seram sejuk bergegaq-gegaq bagai... Isk... Sapa ada experience hah pegi warehouse sale kat Stadium Melawati Shah Alam nih?? Kongsi laaa dengan mak nii... Kang haku pegi kang, tak berbaloi plak rasa... Jauh nuuu hahhh... Rugi masa ngan minyak ketaa mak jer nyaahhh... Baik sopeng kat Lemanda nih hahhh...

Tajuk sale??? Sat mak nak tempek....

:: source: shopping n sales ::

Hah.... Paham tak ko?? Cepat laaa cakap kat mak nih hah... Bleh laa nak pi serang nihh... So far, feedback yang dapat tak bapa nak cun... But I really need more advice... Pleasssseeee...

Mak ko nih hah tengah nak mencari handbag(s) * yo laaa.. aku tau laa handbags aku sekerat lemari, tapi tak leh jadi muzium lagi kannn??? kira ok lagi *
So, guysssss.... Helpppp me !!!! * kalo tak naya jaa esok aku pi jelajah tang len * hikssss * harap en Suami tak baca entry nih * ngeeeee..........


0 comments: