Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* AiR AsiA MaDE mY DaY *~


Setelah berhempas pulas menyekang mata started from 18th May 2010, tepat jam 12.00 am you, aku dah jadi pak pacak dah depan lappy... Beria-ia nak book tiket bagai nak jalan-jalan laa konon... Hahh... Hambekkk.... Pulun tak hengat... Susah nak dapat wooo... Bila nak select date sepasai laa menunuggu.... Asyik tekan refresh button jer, meh time nak berbayar plak satu hal.... Aiiyooo.... Leteh... Ending nya, tak booking jugak aritu... Ponat menunggu sampai 4.00 am...

Huh... Never give up... Jangan harap aku nak stop lagi tak dapat tiket nyer 
* pulun nih pulun * ... At last, after jampi serapah * a.k.a maki serakah ( ada ka words nih?? ) * dapat jugak... huh.... Seb baik sempat... This is family trip * ofkos dalam Mesia jaa * sebab kalo amik luar Mesia susah laa nak berurusan dengan my siblings suma lagak businessman juta-juta nak kena appointment bagai * seb bek depa buta IT... tak baca blog aku * wakakakka.... YES... I'm adik yang kuang asam... Tu pon next year punya trip... Lamanya nak nunggu... By the time, tak tau laa bapa orang yang leh pegi... Ntah-ntah last-last aku ngan Encik Habi jaa yang pegi * macam possible jaa nak jadi :( *

Tak pa...tak pa.... Kita tunggu jaa nanti... Susah nak kumpul ramai-ramai nih... Suma members akan join...So, I booked 15 pcs adult tix * yang budak pon bantai adult * sebab tix adult lagi murah compare dengan kids yang charged RM 50 per way... hoiihhh... Bleh cover tiket adult 4 persons return tuuuu.... Harus laa membazir kan * seem like I am so kedekut... NO...jimatt * hehehehe...

Thanks to Air Asia for making this superr besttt promotion... Tiap-tiap tahun wat tiap-tiap tahun jugak laa aku giat menempah....wakakaka.... Next year ada lagi kita book to obersi plak * hopefully by that time I have my own babies and will take them to D********* yer * sebab in Mesia dah complete....yahooooo !!!




2 comments:

tanchu said...

D******** stand for what cik tina?

tinakhamis said...

hehhe...teka teka... :)