Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* AktiViTi BiaSA *~


Delivery cupcakes tak berakhir balik buta tuli cam tu jer... Harus laa ada reward kan.... hehehe... Isi perut ler apa lagi...
Dalam keta, asyik dok lawan tolak jaa tak tau nak makan kat mana... At last, my hubby * boleh bawak keta walaupon sakit... nak ikut punya pasal * decided to go to Kampung Baru... Cari Western laa plak * but the best tetap William * ngeee....

Kedai spot malam tu * opsss...terlupa nak tengok nama apa kedai tu * tapi, kedai dia ada macam kepala boat.. Ala-ala macam makan dalam boat... Kat Kampung Baru tu, rasanya kedai dia jaa yang macam tu... Aku dah penah try skali... Tapi tu zaman dulu-dulu zaman chenta-chenta... Masa tu kedai dia kecik lagi... Tapi la ni, mak aiii.... Dah extend sampai ke belakang... Dasat * tapi menu, hmmmmm.... *

Along, order Chicken Chop... My hubby, Black Pepper Steak * daging liat, mashed potato yang tak mashed * and me, Fish and Chips * seb bek yang ni sedaps *...

Chicken Chop ~ ok... so-so jer... Tak de laa nak kata sedap sangat... Biasa jer * mak aku buat lagi sedap kot * ....
Steak ~ daging liat, mashed potato tak best, kuah ceroi - banned
Fish and Chip ~ ok... sedaps and murah... Banyak plak tu.. Ada 3 pcs ikan and only cost RM 6.50 per plate... Macam tak caya okey...

So, conclusion ~ jangan pikir yang murah tu tak sedapss and yang mahal always sedaps.... Hasilnyaa.... Nan adooo.... wakakakkaa.... Lu pikir laa sendiri dik nun oiii .....

:: Black Pepper Steak ~ daging liat, mashed potato tipu, bun potong 2...
it costs us RM 11.90.... tak berbaloi ::

:: Fish and Chip ~ sedaps... and cost only RM 6.50 witg 3 pcs of fish fillets ::

:: Chicken Chop ~ original gravvy tak sedap...requested Black Pepper baru ok.. cost RM 8.90 ::

:: makcik ni rajin nak memotong suma makanan..hikssss ::

1 comments:

e_nazz said...

aku penah mkn sekali kat cni, time tu xingt order ape, tp steak die mmg liat la..huhu..