Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* aT LasT *~


Impian jadi kenyataan... huhuhu...

Walaupon, mengidam yang len tapi rembat yang len, itu tak dak masalah... Janji dapat... hikkss.... * ni suma tetiba tengok color tak lawa pastu dibantah plak oleh encik habi *

Yang mana?? Ni hah...



Walaupon ada yang kata; " eleehhh... beli CNK pon nak meroyan cita kat blog "... Adalah dimaklumkan ini adalah blog saya dan adalah sangat saya suka hati nak cerita apa pon yer... Sekiranya menyampah, anda tau apa yang anda kena buat...

Pastu tetiba meroyan beli stretch t-shirt yang ikut bodi kaw-kaw * harus aku berusaha slim lepas nih * tak pon cover ngan cardigan * pasti cun * hikssss...  
* perasan *... Tapi adalah dilarang memakai di kala balik kampung sebab pasti kena bom dengan meriam yang super ganazzzz.... So, elakkan.... hehehehe....




p/s: retail therapy adalah selesai untuk bulan ini... akan di continue di kala en habi dapat gaji...huhuhu... * boleh yer suami !!! kamu sudah janji *... hehehehe.......



0 comments: