Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* CusTomEr CoMes FirSt *~


Huh... Yup, this about my biznez yang semakin nak mengembang nih 
~ Alhamdulillah ~

I'd gone to Lumut on da same day that I'd need to bake the cuppies for my officemate... Can you imagine how I would look like at the kitchen when I'd only reached home at 9.00 pm?? Penat?? YES... Memang sangat penat... Tapi bila dah main dengan order rasa best sangat... Berkobar-kobar nak siapkan... hehehe

Then, bila tengok hasil dia...Alhamdulillah... Macam tak percaya plak... Dalam masa 3 jam dah bleh siap... Special thanks to my hubby sebab ringan tulang nak tolong... Mebi sebab I'd just arrived then tak sempat tukar baju terus masuk dapur kan * nampak lebeh kesian kalo macam tu * ngeee.... Kalo tak, jangan harap ler... Tolong tengok jer bleh... And tolong kaco jugak.... hikssssss....

Meh tengok hasilnya.....





Amacam??? Layan... Ehhh.... Order sentiasa terbuka... :)
Jangan malu-malu nak order yer.... hehehehhe


4 comments:

All about Me, inCHa…. said...

order... bila nk balik tina oo..
menitik saliva aku tiap kali tgk cupcake ang ni..

tinakhamis said...

heheheh....
nak ker??
aku balik cuti Wesak nih...insyaAllah...
kalo jadi aku bgtau...

:: the LlttLe mErMaId iS Me :: said...

wahh nmpak cdap nya cuppies kak tina nieh , hehehe , nak satoo .. hahaha

:: the LlttLe mErMaId iS Me :: said...

cuppies kak tina nmpk cdap sgt2 la , heheehe , nt tlg ajar suraya wt k ,
:)