Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* HaSiLnYa *~


Ingat dok sebelum nih ai ada crita pasal NUTOX ?? Alaa... Yang ai gedikss nak try konon-konon nak lawa gedikss cam Fazura.... hehehe... Actually, dah nampak kesan dia dah sket skrang... Ai guna NUTOX plus dengan Nano White untuk de-pigmentation... Okey jugak result dia so far... And, ai keep on using it until now * stock yang aritu jugak tak abis-abis lagi * hiksss...

Kira dah sebulan laa ai menadah muka tenyeh Nutox and Nano White nih * tu pon kadang-kadang skip sebab MALAS * ngeee... But, impressed jugak laa dengan effect dia... Dalam sebulan dah nampak pigmentation ( bintik hitam ) dah makin fade... Tak hilang lagi, tapi nampak dah kelabu asap... Bila pakai powder, bleh dikatakan tak nampak laa.. Ala-ala flawless gituu * perasan *... 

So, kalo nak dapatkan stok dia, I'm not sure skrang ada promo tak lagi... Sebab masa ai beli aritu, ai beli 1 set * sekotak la kan * dia bagi extra polishing a.k.a scrub gitu and serum... Ai rasa ada lagi promo dia kot sebab aritu ai jalan-jalan ukur mall kat Parkson tu, tengok booth dia ada joo... Sila laa pegi rembat yer... hehehe...

Meh nak tadah muka ai tengok hasil dia... * tak penah aku stay pakai produk lama-lama...mesti nak cincai gelabah pegi cari yang len... but this time, Nutox best laa * :)

:: nampak fade kan?? sebelum nih lagi teruk... kita tunggu lagi sebulan ::


0 comments: