Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* MuVeE TimE *~


Lama dah tak tengok wayang...

And, lepas encik Husben selesai golek bola berkilo-kilo tu, and ai pon selesai buat tawaf tengok kat mana hasil rembatan kemudian, dan dan nak pi tengok wayang * tiket dah siap-siap beli time dia sakan bergolek bola *...

Muvee kali nih * waiting for so longg dia punya sequel * apa lagi laa kan kalo bukan SHREK... Kali nih the Final Chapter.... 





Berbaloi laa tengok... Ending yang sangat best * walaupon ada part yang agak 
bosan *... Paling best, part si Pussy in Boot tu dah gumuksss macam Garfield... Sangat kiut miut... Kali nih ada Rumplestiltkin yang jahat bangat 
* eiii....geram aku *... 

Nak tau kesudahan part Shrek and Fiona??? Apa lagi.... Go for it laa... Sangat berbaloi... 


p/s : nak tengok The Bounty Hunter laa... Macam best jer... bilaa laa hek?? sepatutnya arini sebab dah book, tapi tak jadi laa plak... next time laa kot... :(


0 comments: