Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* PaDaH biLa TiMe RehAt PanJanG *~





* sedang salahkan diri sendiri *

Wakakaka.... Tadi baik punya dok ingat nak balik umah tidoq mentelah arini ari Jumaat kan, for sure laa rehat sangat panjang... Mohkalokata, laki tak dak 4 hari nih, tidoq pon tak mo lena... Kat opis mata lalokk jaa... Stim macam mat gian jaa... Baik punya dok plan, dah set bagai nak lena sampai koi bopa, tak makan pon tak pa, tup tup masuk dalam keta kepala ligat jaa dok pikiaq nak pusing mana... Haihhh.... Kalo dah nama pompuan kann...

Drive punya drive tak nampak plak signboard Putrajaya.... Tiba-tiba nampak signboard Seri Kembangan... ngeeeee.... Ke manakah aku?? Mana lagi, nuu The Mines nuu... Target utama nak pi Nichii... Stock baju dah abih * mau kalo laki aku baca, kena siku nih * .... Sevey punya sevey, tak best... Tak layan... Baju not my taste... 

Kedai sebelah dok attract lebeh nuu... FOS * kedai feveret ai * huihh... Berjam dalam nih... Tak sedaq dunia... Banyak stock baru... Lagi best banyak SALE... Berejam jugak aku menerai dalam fitting room tu * Cina tu mesti ingat aku lena dalam fitting room * sebab aku kuaq jaa dok tengok dia usha jaa aku * ada aku kesah *... Berkoyan aku try...ngehngehngeh... Yang jadi belinya tak semena pon... Tengok kat bahagian guys plak macam menarik... So, kita bagi rasuah sket... Biaq dia tutup mata... kehkehkeh.... Ehhh... Baju laki banyak 50 - 70 % laa.... Baju menarik plak tu.... Iskkk... Geram... tension..... Tak pa tak pa... 2 hari lepas pon aku dah rembat jugak... 

Baju kids pon banyak... Tak pa... Nanti aku meh borong kat anak-anak menakan aku... Stock raya... Lepas nih depa tak kacau dah... heheheh... Ada ka yang nak register jadi anak menakan aku la nih?? Dapat baju free nanti.... huahuahuahua..... 

* end of shopping mode * 


p/s : shopping sampai lupa nak lunch... Seb bek ada Subway... Tapau balik opis...yam yam yam 

0 comments: