Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* ResULt SpA *~


Ponat menunggu ni hah... Date asal 17 Mei 2010... Then, posponed pulak ke 31 Mei 2010, yakni arini la kan...
Haihhh... Nunggu nunggu tak jugak kuar kuar.... Ponat nih hah... Suspen betoi... Apa laa yang susah sangat nak umumkan?? Banyak sangat kaa makhluk yang terer terer nak masuk gomen nih?? Susah betoi laa hek... Susah sangat, amik jaa suma orang yang apply tu masuk gomen... Gaji gomen pon bukan banyak mana * still in the lowest dalam perkhidmatan awam punya gaji dalam dunia * DUNIA hokey !!! And, Malaysia is one of the development country kan??.. How come gaji penjawat awam paling rendah dalam DUNIA plak?? Sila laa jawab encik-encik dan menteri-menteri sekalian !!! 

And, CUEPACS dah bawak benda nih, and Najib cakap, akan kaji semula... Just wait and see... If gaji naik, seperti biasa NO BONUS !!!... Itu jer laa the rotation yang depa bleh buat... Baik naik gaji dari dapat bonus kan... Apa pon I'm still not the permanent government slave servant pon lagi... Bila pon tak tau.... Tak der keinginan kaa nak serap aku as a permenant staff... Staff yang rajin lagi berdedikasi nih * puke !!!! puji diri sendiri *

:: tunggu lagi...susah kot depa nak mark kertas exam tu ::



2 comments:

This is .... said...

dah kuar belum ni? pastu ada interview pulak kan? kalau dapat la...

tinakhamis said...

blum laa...check kat web tak bleh2 pon..ha aa..kalo dapat, ada tebiu plak...