Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* SupEr TirEd WeEk *~


I'm like super busy wifey this whole week * konon banyak keja laa *... Yup... My hubby tak fully recover from his illness... Nampak macam makin teruk jer... That's explained why I was so tired this whole week... Rushing to ofiice and had to prepared food for him before I left to work * sangat prihatin laa konon nih * .... Ofkos laa you.. Kalo umah dekat ngan opis haruslaa aku berlari-lari-hanjing balik umah masak ka, tapau ka... Ni jauh laaa Cik Temah ooiii... Harus laa masak siap-siap kan and time nak makan dia bleh panaskan jer dalam Microwave tu... Simple...

And, yesterday I cabut awal from opis * memandangkan bos takde dis whole week * ngee.... Memang tak sempat nak masak pagi tu... So, decided balik awal sebelum lunch hour then sempat laa masak apa-apa yang patut... And, siapkan my order too 
* ambik kesempatan nih * haruslaaaa kan....

Sebenarnya, risau tengok dia nih... Doc bagi arahan suh pi arinih... But, the last three days memang seksa tengok dia... Abih jer effect pain killer memang meroyan laa dalam umah tu... Beradoi sakan... Ekceli, I'm not sure apa yang jadi kat telinga dia tu... Nampak macam bernanah... From inside ofkos... So, I dunno camna leh jadi sampai camtu... And, I thought mebi it was acne or apa-apa menatang yang masuk and tak jumpa jalan kuar...


:: he is so sick...siannyaaa ::

Siannnn laaa... Nak cakap ngan dia pon dah kena cakap kuat-kuat... Tak pon dia akan masukkan tisu sket kat lubang telinga dia untuk renggangkan hole tu, baru dia leh dengar clear... Iskkkk.... Seksa kan... Yang menengok ni pon seksa, apa lagi yang menanggung tu kan... 

Mmmm... Today, appointment with doctor * balik awal lagi aku arini * hiksss..... Kita tengok apa jadi arinih... I'll update lagi nanti...



p/s: that's why la kot kan orang tak bagi pakai cotton bud korek telinga... I think nih pon salah 1 effect dia kot... Ada kena mengena kah ???


2 comments:

Norfazidah Binti Saari said...

betula la beb, x elok sbnrnya pakai cotton bud..ko vakuum je la tina bendasing yg ada dlm tu

Lady said...

hish~ telinga ni sensitip. bawak p check betoi2 beb~ get well soon!