Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* WikEn DeLigHt *~


Saturday yang best... Yes, my hubby just returned back from Cameron Highlands and unfortunately, he had a bowling tournament for his department * waa...baru balik sudah mau jadi hero yer * ... I was accompany him to give support * kononnya laaa * tapi bila dah mai part-part angin boring, aku pon mula laa kaki panjang merantau melawat kawasan * selalu melawat pon, tak dapat exactly ukuran sebenar mall * hikssss * ada nak kena pelangkung satgi nih * ...

Memandangkan perut ber'kriok' time dok pusing cari port nak melabur, ternampak Big Apple... Lama plak tak makan donut * diet tak menjadi lagi nih * so, melepak laa sorang-sorang bertenet kat situ.... Sedap plak pekena Macadamia Latte ngan donuts yang bermacam flavor nih... Lepas paid for it, I entitled to enter the Big Apple contest... With purchase min RM 15, you entitle for 1 entry... Uihhh... Hadiah menarik jiwa dan raga... Dan dan tu jugak isi form terus antar * harap-harap ada can laa * .... Grand prize sungguh menarik... Teruja teruja....





Lepas nih harus tibai Big Apple lagi... Baru banyak can nak menang nih.... huihhh... Kalo laa impian jadi kenyataan............. Syoknyaaa * berangan pon ok gak nih * ....

Hehh... Contest valid until 30th June 2010... Sila-sila melawat Big Apple yer
* waaa...iklan free nih * ngeee...


0 comments: