Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* fLu + SoRe ThrOaT = ??? *~


Domam... Tu laa yang jadi last 2 days... Arini MC... Loteh den nak manjat keto gi kerojer... Tok leh bangun... Ting tong abih kepala gwe... haihhh... Camni laa kalo lama tak kena... Skrang musim kot kan... Ramai jer yang deman and sore throat nih... 

Ari Sabtu dah mula dah bersin pheww pheww... Okey lagi... Belagak macho pi jalan kat Ikea bagai... Satu hari kerojer berjalan jer * dah tak jadi balik kampung 
kan *... Then Ahad mula dah nak ting tong... Tapi sempat lagi main masak-masak ngan encik Habi... Petang layan muvee... Balik umah, malam tu dah melelong... 

Isnin, macho laa konon... Pegi jugak kerojer... Drive sendiri... Konon terer laa tu... Kuat abih... Tak sampai kul 10 am dah mula berpinar... Apa aku buat?? Tido jer dalam lab tu... Memang totally pening... Twinkle-twinkle little stars dok pusing atas kepala... Macam nak balik awal, but tak jadi * sebab terlena * hikss...
On da way balik raining all the way... Dengan kilat mak aihhh... Gagah jugak sampai umah * kalo eksiden pon redho jer nih * memang tawakal abih laa bawak keta... Sampai umah, lompat terus atas katil, bongkang tido berselirat selimut... Encik Habi balik, boleh dok terkejut super badak plak... * tension *

Memandangkan semalam super tak larat and tak bangun, arini melarat... So, dengan segala hormatnya, kad merah... Tak leh pi kerojer... Tido kat umah.... Kang terlentang plak kat opis nuh... Sapa plak nak mengangkat super light weight nih kan.... Esok?? Will see.... * haih...dah bleh berblog pon tanak pegi ker?? * opsss.... Okey okey.... Insya Allah..... :p


0 comments: