Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* HaiR cUt *~


Aku tengah kancing gigi skrang... Mau taknya.... Tension tiap kali sikat rambut, syampoo rambut, tengok rambut sebeban gugur... waaaaa........... Tak maaoooo...... Nanti botak !!! Mak tak relaa....

Dah semakin menipis dah... Honestly, aku tak suka rambut panjang ala-ala mengurai jelitawan ayu bagai.... I HATE !!! Sebab malas nak urus, ikat, dendan, simpul siur suma... MALAS !!! Plus more, tak elok for me yang jenis rambut nipis and dah semakin berkurang skrang.... TENSION !!!

So, what to do??? Mak nak POTONG nokss !!! Kaci pendek kaw kaw... Mak tak kira... Dah mengamuk 1 umah dah gediks nak potong... Harus aku pegi jugak....errmmm bila ek?? * aku kalo nak dressing rambut bagai, nak kena laki teman.. * hikss.... Tapi, laki mak tak rela mak rambut pendek youuu... Hangin haku !!! Dia yang menbotakkan kepala tak per !! Sungguh tak ADIL !!! 
Cepat vote for my haircut style !!!

:: 1. Bob Hair Style ::

:: 2. Short Layer ::

:: 3. Bob-short ::

:: 4. Short Bob ::

:: 5. T-sharp Layer ::



Cepat-cepat vote for me * nak potong rambut pon susah... nak vote-vote bagai * hikss... Undian terbanyak, style tu laa mak kerat nokss...hehehehe...



5 comments:

Anonymous said...

potong jgn ikut muka sgt..satg jadik bola bowling..kejung aku...miahahah..-nurulsyahida **aku mls nak login.boleyyy???!!!

tinakhamis said...

vote laa yang mana wey....

Nina_Arielle said...

T Sharp layer looks fresh n vibrant..alang2 nk new haircut, apa kata color la blonde skali..lagi ler malatop! hehehe..

tinakhamis said...

kann...tp yang no.2 pon macam segak..blonde???kena bommm ngn laki...aduss...highlite ok lagi...hehehe

ali-alia said...

no. 5.. no.5.. no.5.. hehe