Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* ReFresH JAp *~

* lepas entry nih, ada banyak lagi upcoming entries yang backdated..so, catch up yer..hehehhe *

There's a lotsss of things I wanna share right here but, I've very limited time nowadays... Banyak tasks nak kena siapkan and to list it down right here, seems very impossible * entry pon tak ber hapdet, ada ati nak list job kat sini kannn....pegi daaa *.... hikss...

Entry masak memasak ada beberapa jugak... Entry makan memakan pon ada jugak... Entry merayau pon ada... Entry menyoping...errmmmm tak dak  
* haikkkk....bunyi macam mustahil jer?? * Yup, memang pon.... Mana bisa tak menyoping.... Mati terjelepok mak nih nyah oiii.... Tapi, kena reveal ker??? Tak yah ler dak... Tahap sopeng aku tak de laaa sampai vogi da vass tahap dewa dewi beli riban riban bagai.... Nahi nahi.... Kabhi nahi.... Harus aku spend ke sesuatu yang berkemungkinan lagi.... Eyhhh.... Entry pasal job pon ada... Tapi, yang ni very the class you !!! Teruja mak nak cita nih... Tapi tunggu laa yer... Mak nak kena tulis karangan 350 patah perkataan dulu... Nak mengeja pon satu hal... Lambat sket yer dak... Tapi, esok kuar laa kot entry tu * kalo mak nih, tak rabun yer * huahuahua.... * istilah rabun dalam ni merujuk kepada MALAS !! * 

Haaa.... Sudaahhh... Pi wat keja.... Lagi 2,3 jam satgi refresh plak... Kot ada cita baru dari mak nih... 

Peace !!!



0 comments: