Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* MeNghiLaNg ?? *~


Tak...tak... Tak menghilang pon... Ada jer nih... But, this whole week mak bz nokkss... Banyak benda nak kena settle and planned... So, not much time to duduk-bersila-sila-panggung-sambil-blogging.... Waa gitu.... 

Accidently, banyak jugak benda nak blog out nih... But, I'll try to post it whenever I'm back on track yer.... Mak jadi P.M sat noo... Nak jumpa pon kena wat appointment nih... wakakakaka... Laki mak pon, mak tak dan nak kelebek... Ntah apa jadi ntah... Boikot kat sapa pon tak tau, tengok-tengok dah jadi macam ttutttt * tak leh revealed kat sini...nanti orang berkenaan tau * hehehe.... Laki mak tak se'hensem' dulu dah * mode : tension dengan rupa bentuknya sekarang * huh.... 

Tunggu update nanti yer !!! Hopefully this wiken I'm dah tak bz bee dah !!!


0 comments: