Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* WhiLe MoMmiEs ShoPpiNg *~


Lepas berpusing ligat kat KLCC, my cuz called to go to Pyramid... Since dah lama tak jumpa, I rushing to Pyramid to meet the kids * rindu bangat, lama tak tengok depa * ...

Seperti biasa we arrived first at the destination... While jalan-jalan-berduaan-berpegangan-tangan * ahakss * Kak Linda called and asked for the Sketchers Outlet... huhuhu.... " kami dah already kat sini laa " ... So, apa lagi, si mak-mak ni kan tak leh berduaan... Maka automatik laa si anak-anak akan berpass-baton kepada bapak-bapak sekalian... hikss... Tapi, at first just Umaira and Kak Linda jer yang turun, and Abang Syamsul with Ammar and Ashraff tunggu dalam keta * Abang Syamsul was not feeling well *... Kononnya, nak cepat la kan... Tapi, lupakah?? Bila mak-mak nih berjumpa, 10 minit akan jadi 1 jam... hehehe... * bengang kah para bapak sekalian?? *

Bila berlaluan nak ke Sketchers, terlalu laa plak depan CNK... Nampak perkataan "ter" kan?? Bukan sengaja tau...huahuahua... Tau kah apa terjadi?? Maka laluan ke Sketchers ditutup sementara.... Umaira dah kena left behind dah bersama Uncle Zali dia... Dah ada orang melayan, laju jer laa mak-mak nih masuk CNK * bleh buat tak sedaq diri plak tu...kan dah kata, bila mak-mak berduaan, maka.. * hehehhe.... And, a few minutes later, Abang Syamsul call * mungkin dia dah rasa something wrong and dah rasa lama kot mak Linda nih tak balik-balik ke car * hehehe... When Kak Linda told him, we were here, dia pon parked and turun jugak laa dengan muka tak sehat... Yang super happy nya, sapa lagi kalo bukan Abang Pendek - Ashraff ~ the most chekiest among all....

Maka lagi seronok laa mak-mak nih memilih and tawaf-tawaf sat...huahuahua.... Sketchers tu dah havoc gila angkara kami * nak pilih kasut anak jaa pon * huhuhu... Last-last, tak beli pon... Maknya yang dapat handbag from CNK... Itu laa padahnya, bila mak-mak berduaan.... Bapak-bapak bila lagi kan nak take turn jaga anak-anak.... Mak-mak nya berjimba-jimbo.... Seronok !!

We ended at Wendy's... Makan-makan sambil talking-talking... Seronok...Depa tak leh lama coz nak tala balik Penang dah... sobss sobss... Sat sangat jumpa... Tak pa laa... Len kali jumpa lagi okey... 

:: aksi berchenta ngn Uncle Zali time nih ::

:: Uncle melayan jer while Cik Tina ngn Mama sibuk ::


:: suka posing ekkk ::


:: adakah muka dia sama macam saya?? ::



0 comments: