Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* LonG TimE nO SeE *~


Jangan risao.... Mak tak ke mana... Ada jaa nih haa... Bizi amat laa nih... Beban kerja bertambah * means tanggungjawab laa kan * and beban badan pon bertambah * berkilo-kilo uolss * .... hikss..

Lama den tak hapdet kan... Sian para readers ai * konon belagak femes sat * ngee... And sian jugak account NuffNang ai ~ tak bergerak-gerak.... Tsskkkk... Tak pa...tak paa... Once everything back to normal, account akan berjalan seperti biasa yaa... * ready Nuffnang to pay me !! * hikss...

I am away out for several things :

  1. Past few weeks, memang tahap bizi capai tahap cipan tenuk bagai.... Everything need to be settle before l****** out from there... * fill laa the blank kalo brani * hehehe
  2. Doing some sevey and shopping for extra things * will be revealed when ready * hikss...
  3. Has a new responsibilities yang memang kena respond sangat... Tak dak main ngelat-ngelat dah... Everything have to be settled on time and now ~ I am a very disciplined lady * kononnya *
  4. Ini part paling menyampah.... Internet kat umah kaput due to modem kena kilat and it was 2 weeks dah.... Di mana pihak terlibat??? Ouhhh, senang-senang ja tak amik peduli kan... Kalo nak potong cepat, mintak baiki lambat plak ko kejar kan.... Harus aku tanak bayar and tunggu laa aku gi gegar opis ko karang * walaupon Encik Habi dah gegar van orang TM kemarin * padan muka !!! * and now, tempat paling munasabah nak blogging and surfing adalah ~ Kedai Adik-Beradik... miahahah...
  5. Saya sangat leteh dan tak larat nak taip <----------- bleh terima kah alasan musabahah ini ?? Tskkk..

Itu laa alasan yang ada setakat sekarang... Bila matter no 4 dah settle, baru leh wat cita panjang lebar yang dah hampir basi... 
Camna nak wat entry cantik-cantik bagai when gambar-gambar nak paste dalam blog takdok... Tak kan harus aku ngangkut segala ' Cakera Keras ' dan
' Pandu Pen ' ke kedai Adik-beradik nih and sesedap rasa blogging 4-5 jam dengan order Teh Ais segelas?? Lepas nih, kalo wat camtu, nampak muka aku nak masuk kedai, harus kena halau.... kihkihkih....

Okay laa... Bateri pon nak kaput * power supply kat kedai pon tak leh pakai * <------- boikot aku laa tuh...takut aku dok lama... hehehe.... 
Kita sambung next time yer... Hopefully, aku leh reveal segala apa bagai yang melanda.... 
Cewahhhh.... Ayat femes bagai .... 


Chow...... * Esok hari shopping sedunia *... jomjomjom.....hahhahhaa.....




0 comments: