Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* I'm BaCk AgAiN *~

* sweeppp sweeppp * * ssshhuuuhhhhh sshhhuuuhhh * * lalalalaala *

woottttt wooottttt !!!


*ehem*
ingat aku lagi??
miahahahaha...
ye laa...sorry sebab lama tak update...
bukan suka-suka tanak update, mak bizi tahap tenuk pakai helmet nokkss...


Lama kan??
since July 2010... almost 1 year... mahap yer para readers.. tahap kebizian mak tak dapat dielakkan...
okay.... alasan.... i know.... :(


kemunculan ahli baru dalam family gwe adalah alasan paling musabahah *munasabah*... yes, I never expose anywhere either in this blog about having a baby haruskah di"expose"kan even we know that Allah boleh tarik sekelip mata?? kannnnn.... * another alasan* :p


* mahap...entry permulaan ni adalah semata-mata entry alasan ;) *


another alasan that bring me not to frequently updating blog is, * hah, yang ni kena dengar baik-naik noo *
- I am a Japanese slave now and that makes me disconnected to the whole world while working * you know what I mean?? *... there is no internet connection in office * memang Jepun kejam * while working and if ada pon adalah untuk kerja semata-mata... There is someone watching what are we surfing * kalo tengah tengok katalog ka online shopping ka, satgi mai laa email warning kat inbox I *... ya di situ laa penunjuk kekejaman mereka...miahahaha....


Depa ingat depa terer sangat dah la nak sekat internet kat opis *bodo lagi rupanya*... so, ini membawa saya kepada penggunaan BlackBerry... subcribe internet 24/7 untuk facebooking....wakakakka.... *still cannot blogging becoz of : allaaa....tak puas laa nak taip kat screen cenonet tu* <----------- alasan ini plak akan membawa kepada penggunaan Ipad nanti.... muahahaha....
* see banyak alasan kan?? *


okay, now connection kat umah pon dah okay, and hopefully I can start blogging as usual * kalo rajin dan kalo sempat * <----alasan lagi ;p


there are too much to share, but I promise to include in next entry * entah bila pon tak tau *


till see you again..... daaaaa !!!!

1 comments:

Im - mamababahworld said...

welcome back mama K..;) *ceh kate org aku pon baru nkk active balik ..blog aku berswang sangat kekeke**